Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Tweedehands auto Mol

Tweedehands auto Mol

Zoekt u een tweedehands auto in de omgeving van Mol? Bekijk dan eens het aanbod met tweedehands auto’s van Autocenter Meeus. Wij zijn een officiële Hyundai dealer in Mol waarbij u terecht kunt voor zowel een nieuwe als tweedehands auto. Daarnaast zijn we u ook van dienst met onderhoud, een aircoservice en bandenservice.

Zoekt u een tweedehands auto? Kom langs bij Autocenter Meeus in Mol!

Wanneer u een tweedehands auto bij onze garage in Mol koopt profiteert u van een aantal voordelen. Zo hebben tweedehands auto’s een lagere aanschafprijs, waardoor u voor hetzelfde budget kunt u in een hogere klasse kunt rondkijken. Daarnaast is er sprake van een korte levertijd en krijgt u altijd 12 maanden garantie op uw auto. Wij bieden tweedehands auto’s van diverse merken en het actuele aanbod bekijkt u via onze website.

Liever een nieuw auto?

Wilt u liever een nieuwe auto? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Doordat wij een officiële Hyundai dealer zijn, verkopen wij alle modellen van dit merk. Ook hybride auto’s vindt u in onze garage. Een deel van deze modellen bekijkt u in onze toonzaal.

Onderhoud en aircoservice

Naast de verkoop van auto’s bieden we ook onderhoudsbeurten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u van goed onderhoud verzekeren voor bijna alle merken. Daarnaast bieden we ook een aircoservice. Hierbij onderhouden we uw airco en lossen we eventuele problemen op.

Vragen? Neem contact op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit doet u via het telefoonnummer: 014-31 32 90. Wilt u een tweedehands auto bij onze garage in Mol bekijken? Kom dan langs. De toonzaal is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 18.30 uur. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur zijn we gesloten. Op zaterdag is de toonzaal geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. Wij zijn u graag van dienst!

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.