Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Tweedehands auto Mol

Tweedehands auto kopen in Mol

Zoekt u een tweedehands auto in de omgeving van Mol? Bekijk dan eens het aanbod van tweedehands auto’s bij Autocenter Meeus. Wij zijn een officiële Hyundai-dealer, waardoor u bij ons terecht kunt voor zowel een nieuwe als tweedehands auto van dit merk. Daarnaast zijn we u ook van dienst met onderhoud, een airco- en bandenservice.

Welke tweedehands auto zoekt u?

Wanneer u een tweedehands auto bij onze garage in Mol koopt, profiteert u van een aantal voordelen. Zo hebben tweedehands auto’s een lagere aanschafprijs, waardoor u in een hogere klasse kunt rondkijken voor hetzelfde budget. Daarnaast is er sprake van een korte levertijd en krijgt u altijd 12 maanden garantie op uw auto. Wij bieden tweedehands auto’s van diverse merken aan. Het actuele aanbod bekijkt u eenvoudig via de webshop!

Heeft u liever een nieuw auto?

Als u toch liever een nieuwe auto wilt, bent u bij ons ook aan het juiste adres. Doordat wij een officiële Hyundai-dealer zijn, verkopen wij alle modellen van dit merk. Ook hybride auto’s vindt u in onze garage. Een deel van deze modellen kunt u bekijken in onze toonzaal. Naast de verkoop van een tweedehands auto bieden we ook onderhoudsbeurten aan. Door onze jarenlange ervaring kunnen we u verzekeren van goed onderhoud voor bijna alle merken. Daarnaast zijn we ook een aircospecialist. We onderhouden uw airco en lossen eventuele problemen op.

Neem contact op als u nog vragen heeft

Heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dit doet u via het telefoonnummer 014-31 32 90. Wilt u een tweedehands auto in onze toonzaal bekijken? Kom dan snel eens langs. De toonzaal is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 18.30 uur. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur zijn we gesloten. Op zaterdag is de toonzaal geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. Wij zijn u graag van dienst!

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.