Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Hyundai Retie

Hyundai nabij Retie en Dessel

Rijdt u al jaren in een Hyundai en bent u woonachtig in Retie en Dessel? Of wilt u juist uw allereerste auto kopen? Wat uw situatie ook is, u kunt altijd terecht bij Autocenter Meeus. Wij zijn een officiële Hyundai dealer nabij Retie en Dessel. Samen vinden we de juiste auto van dit merk voor u.

Autocenter Meeus: de officiële Hyundai dealer nabij Retie en Dessel

Hyundai is een populair merk dat afgelopen jaren een sterke groei kende. Het merk staat bekend om zijn betrouwbare auto’s met prachtig design en biedt auto’s in verschillende groottes en prijsklassen. Zo is er altijd een model wat bij u past. Wilt u graag elektrisch, hybride of een bedrijfswagen rijden? Ook dat is mogelijk binnen ons aanbod.

Tweedehandsauto’s van Hyundai

Naast nieuwe auto’s van het merk Hyundai bieden we in onze garage nabij Retie en Dessel ook regelmatig tweedehandsauto’s van dit merk aan. Op deze auto’s heeft u altijd 12 maanden garantie. Wilt u liever geen Hyundai? In ons tweedehands assortiment hebben we ook regelmatig auto’s van andere merken.

Ook voor onderhoud of reparatie

Heeft u al een Hyundai en bevalt deze nog steeds goed? Dan kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud of de reparatie van uw auto. Onze vakmannen in de garage nabij Retie en Dessel zijn gespecialiseerd in de reparatie en het onderhoud van Hyundai, maar verzorgt ook werkzaamheden voor andere merken, zoals het plaatsen van winterbanden.

Hyundai kopen?

Wilt u een nieuwe Hyundai kopen bij een garage in de buurt van Retie en Dessel? Of bent u op zoek naar een tweedehands exemplaar? Maak uw wensen kenbaar en neem contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 014-31 32 90. Liever langskomen? U bent van harte welkom aan de Turnhoutsebaan 18 in Mol. Wij hopen u snel van dienst te zijn!

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.