Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Hybride auto Mol

Hybride auto Mol

Een hybride auto koopt u bij Autocenter Meeus in Mol. Wij zijn een officiële Hyundai dealer en adviseren u graag bij de aankoop van een hybride auto. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud van auto’s van diverse merken in onze werkplaats.

Een hybride auto koopt u bij Autocenter Meeus in Mol

Wilt u groener rijden en dus minder schadelijke stoffen uitstoten wanneer u zich met een auto van A naar B verplaatst? Dan heeft u bij onze garage in Mol keuze uit een hybride en plug-in hybride auto van Hyundai. Een hybride auto kent geen CO2-uitstoot en heeft geen verbrandingsmotoren, maar een combinatie van een batterij en elektromotor. De batterij dient u op te laden aan een oplaadpaal.

Hybride of elektrisch rijden?

Een hybride auto beschikt over een reguliere verbrandingsmotor en een motor met batterij. Bij deze batterij is er dus wel sprake van CO2-uitstoot. Een hybride auto laadt u niet op met een stekker, maar de batterij wordt herladen door de restenergie die vrijkomt tijdens het rijden en remmen. Tijdens korte ritten kan een hybride auto op stroom rijden en vervolgens schakelt hij automatisch over op een zuinige benzinemotor.

Plug-in hybrides

De derde variant is een plug-in hybride. Dit een hybride auto waarbij de wielen worden aangedreven door de elektromotor, alleen de verbrandingsmotor of een combinatie van beide. Het accupakket kunt u, in tegenstelling tot een hybride auto, wel opladen via een stopcontact of laadpaal. De auto zit dus eigenlijk tussen een elektrische en hybride auto in.

Neem contact op of kom langs!

Bij Autocenter Meeus in Mol verkopen we een hybride auto van het merk Hyundai. Wij zijn namelijk een officiële Hyundai dealer. Wilt u meer informatie over onze modellen, nieuw of tweedehands? Neem dan telefonisch contact op via 014-31 32 90 of kom langs in onze toonzaal in Mol. Deze is elke werkdag geopend van 08.00 tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag bent u tussen 9.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.