Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Hybride auto Mol

Hybride auto kopen in Mol

Een hybride auto koopt u bij Autocenter Meeus in Mol. Wij hebben prachtige modellen van Hyundai, waarvan wij de officiële dealer zijn. Als uw deskundige aanbieder uit Mol, bij Dessel, adviseren wij u graag bij de aankoop van zowel een reguliere hybride als een plug-in hybride auto met laadpaal. Daarnaast verzorgen we ook het onderhoud van auto’s van diverse merken in onze werkplaats.

Een hybride auto koopt u bij Autocenter Meeus in Mol

Wilt u groener rijden en dus minder schadelijke stoffen uitstoten wanneer u zich met een auto van a naar b verplaatst? Dan heeft u bij onze garage in Mol, nabij Dessel keuze uit een hybride en plug-in hybride auto van Hyundai. Een hybride auto kent geen CO2-uitstoot en heeft geen verbrandingsmotoren, maar een combinatie van een batterij én een elektromotor. Een plug-in hybride laadt u nabij Dessel, of bij ons in Mol, op bij een laadpaal.

Hybride of elektrisch rijden?

Een hybride auto beschikt over een reguliere verbrandingsmotor en een motor met batterij. Bij deze wagen is er dus wel sprake van CO2-uitstoot. Een hybride auto van ons bedrijf uit Mol, bij Dessel, laadt u niet op met een laadpaal in tegenstelling tot een plug-in hybride, maar de batterij wordt herladen door de restenergie die vrijkomt tijdens het rijden en remmen. Tijdens korte ritten kan een hybride auto op stroom rijden en vervolgens schakelt hij automatisch over op een zuinige benzinemotor.

Een plug in hybride met laadpaal kopen nabij Dessel

De derde variant die wij nabij Dessel aanbieden is een plug-in hybride. Dit is een hybride auto waarbij de wielen worden aangedreven door de elektromotor, alleen de verbrandingsmotor of een combinatie van beide. Het accupakket dient u, in tegenstelling tot een hybride auto, wel op te laden via een stopcontact of laadpaal. De auto zit dus eigenlijk tussen een elektrische en hybride auto in. U kiest bij ons in Mol, nabij Dessel, tussen nieuwe en tweedehands modellen van een hybride auto of een plug-in hybride met laadpaal.  

Neem contact op of kom langs!

Bij Autocenter Meeus in Mol verkopen we een hybride auto van het merk Hyundai. Wij zijn namelijk een officiële Hyundai dealer. Wilt u meer informatie over ons? Of heeft u vragen over uw hybride auto of plug-in hybride met laadpaal van onze garage uit Mol, bij Dessel? Neem dan telefonisch contact op via 014-31 32 90 of kom langs in onze toonzaal in Mol. Op zondag na zijn we in Mol, bij Dessel, voor u open om u te helen bij het vinden van een hybride auto of een plug-in hybride met laadpaal.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.