Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Auto airco specialist

Auto airco specialist

Autocenter Meeus is uw auto airco specialist. Onze werkplaats is dan ook uitgerust met de juiste apparatuur, inclusief verscheidene diagnosetoestellen, om het probleem op te sporen en te herstellen. Heeft u een probleem met uw auto? Kom dan gerust langs.

Uw auto airco specialist voor herstellingen

Heeft u problemen met het regelen van de temperatuur in uw auto? Dan is het een goed idee om een afspraak te maken bij een auto airco specialist. Wij onderzoeken altijd eerst waar het probleem vandaan komt en zorgen vervolgens voor een vakkundige reparatie. U kunt bij ons terecht met elk type en elk merk auto. Zo gaat u snel weer veilig de baan op. Een airco zorgt immers voor meer veiligheid en alertheid op de weg.

Voorkom problemen en laat uw airco regelmatig onderhouden

Als auto airco specialist doen we natuurlijk meer dan herstellingen. We voeren ook het onderhoud van uw airco uit. Zo vervangen we bijvoorbeeld de luchtfilter tijdens uw jaarlijks onderhoud en om de twee jaar zorgen we voor grondig onderhoud van uw airco. Hierbij vullen we de koelstof ook bij. Wilt u graag een afspraak maken bij ons voor een onderhoud of een reparatie? Bel dan gerust naar 014-31 32 90 of vul het contactformulier in.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid