Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Auto airco specialist

Dé specialist voor de airco van uw auto

Als u in uw auto de airco wilt laten controleren of onderhouden door een specialist, dan zijn wij het bedrijf waar u naar zoekt. Onze werkplaats is uitgerust met de juiste apparatuur, inclusief verscheidene diagnosetoestellen, om eventuele probleem op te sporen en te herstellen. Heeft u een probleem met uw auto? Kom dan gerust langs bij Autocenter Meeus uit Mol.

In uw auto de airco laten onderhouden en controleren door een specialist

Heeft u temperatuurproblemen opgemerkt in uw auto of vermoedt u dat het aircosysteem toe is aan deskundig onderhoud? In dat geval komt u langs in onze garage waar een specialist de airco van uw auto onder handen neemt. Wij zijn namelijk een ware expert als het aankomt op het verzorgen van aircoservice voor onze klanten. Als we problemen tegenkomen onderzoeken wij als eerste de oorzaak en zorgen we vervolgens voor een vakkundige reparatie. Zo gaat u snel weer veilig de baan op met een comfortabel binnenklimaat. Als specialist weten wij immers dat een airco zorgt voor meer veiligheid en alertheid tijdens het rijden in uw auto.

Voorkom problemen en laat uw airco regelmatig onderhouden

Als specialist weten wij een totaaloplossing te vinden voor de airco van iedere auto, zowel voor onderhoud als reparatie. Zo vervangen we bijvoorbeeld de luchtfilter tijdens uw jaarlijks onderhoud en faciliteren we om de twee jaar een grondige verzorging voor uw auto. Wilt u graag een afspraak maken bij ons voor een onderhoud of een aircoreparatie in onze garage voor autoschade in Mol. Bel dan gerust naar 014-31 32 90 of vul het contactformulier in.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.