Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Garage onderhoud

Bezoek onze garage voor een onderhoud

Bent u op zoek naar een garage die u van dienst kan zijn met het onderhoud van auto’s in de buurt van Mol of Balen? Of wilt u een herstelling van uw auto inplannen bij een specialist uit Mol? Dan kunt u altijd terecht bij Autocenter Meeus. Wij zijn een garage in Mol en Balen die u van dienst kan zijn bij de aankoop, het onderhoud en de herstelling van auto’s van alle merken.

Onze garage voorziet onderhoud van alle merken

Onze garage weet als geen ander professioneel onderhoud voor uw wagen te verzorgen. Wij weten dat een auto die regelmatig een uitgebreide onderhoudsbeurt krijgt, ook langer meegaat. Bij Autocenter Meeus weten we alles over herstelling of onderhoud en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we dit voor vrijwel alle merken uitvoeren in onze garage. Zelfs innovatieve hybride-auto’s behoren tot onze expertise.

Onze aircoservice houdt u scherp

Daarnaast bieden we ook een speciale service voor de airco van uw auto aan. Een airco dient namelijk regelmatig onderhoud te krijgen en ook dit doen wij voor alle automerken in onze garage. Dit is van groot belang, omdat de airco meer is dan een simpel luxe-onderdeel. Het zorgt voor meer veiligheid en alertheid op de weg. Vertrouw op ons onderhoud van alle merken!

Heeft u een deuk in uw auto? Wij herstellen het voor u

Heeft u een deuk gereden in uw auto? Dan kunt u de auto voor herstelling naar ons brengen. Wij repareren autoschade in onze garage zeer snel en vakkundig voor u. We werken enkel met deskundige monteurs die regelmatig bijscholing krijgen. Zo zijn ze op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen ze de herstelling of het onderhoud van uw auto goed uitvoeren vanuit onze garage.

Kom langs in onze werkplaats

Wilt u uw auto wegbrengen voor herstelling? Of wilt u onderhoud laten uitvoeren door een aircospecialist in onze garage? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 014-31 32 90. Vul het contactformulier in of kom langs voor een herstelling aan uw auto. We verzorgen het onderhoud van alle merken in onze werkplaats. Onze autogarage is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.