Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Garage onderhoud

Bezoek onze garage voor een onderhoud

Bent u op zoek naar een garage die u van dienst kan zijn met onderhoud van auto’s van alle merken in Mol?  Of wilt u een herstelling van uw auto inplannen bij een specialist uit Mol? Dan kunt u uitstekend terecht bij Autocenter Meeus. Wij zijn een garage die u van dienst kan zijn bij de aankoop, het onderhoud en de reparatie van uw auto.

Onze garage zorgt voor onderhoud van alle merken in Mol

Een professioneel onderhoud is van groot belang voor uw wagen. Wanneer uw auto namelijk regelmatig een onderhoudsbeurt krijgt, kunt u er ook langer gebruik van maken. Bij Autocenter Meeus in Mol weten we hoe belangrijk herstelling en onderhoud is en dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we dit voor vrijwel alle merken uitvoeren in onze garage.

Onze aircoservice houdt u scherp

Daarnaast bieden we ook een speciale aircoservice aan. Een airco dient namelijk regelmatig te worden voorzien van onderhoud en ook dit doen wij voor alle automerken in onze garage in Mol. Dit is van belang omdat de airco meer is dan een simpel luxe-onderdeel. Het houdt u scherp en zorgt voor meer veiligheid en alertheid op de weg. Vertrouw op onderhoud van alle merken in Mol.

Heeft u een deuk gereden? Wij verzorgen het herstel

Heeft u een deuk gereden in uw auto? Dan kunt u de auto voor herstelling naar onze garage in Mol brengen. Wij repareren schade in onze garage zeer snel en vakkundig voor u. Dit komt doordat we enkel met deskundige monteurs werken die regelmatig worden bijgeschoold. Zo zijn ze op de hoogte van de nieuwste technieken en kunnen ze de herstelling van uw auto in Mol uitstekend uitvoeren.

Kom langs in onze werkplaats

Wilt u uw auto wegbrengen voor herstelling bij onze garage in Mol? Of wilt u een onderhoud laten uitvoeren in onze garage? Neem dan contact met ons op via 014-31 32 90, vul het contactformulier in of kom langs in onze garage. We verzorgen het onderhoud van alle merken in onze werkplaats in Mol die elke werkdag geopend is van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 17.00 uur. Onze deskundige medewerkers zijn u graag van dienst.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid