Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Hyundai Ioniq Mol

Hyundai Ioniq in Mol

De Hyundai Ioniq is dé wagen wanneer u zoekt naar een elektrische SUV in Mol. Deze kwaliteitsvolle auto van het Zuid-Koreaanse topmerk is een favoriet bij Autocenter Meeus in Mol. Als ervaren Hyundai-dealer kennen we de verschillende auto’s van dit merk dan ook door en door. Wanneer u langskomt in onze garage, geven we met veel plezier meer informatie.

Het nieuwste model van de Hyundai Ioniq

De ontwerpers van dit bekende model zijn constant op zoek naar betere technologieën en meer elegante designs. Op die manier geniet u niet alleen van een betrouwbare wagen met een actieradius tot wel 288 km, maar rijdt u in een auto met prachtige lijnen. Bij onze garage in Mol zijn we trotse dealer van dit merk en we breiden ons aanbod daarom maar al te graag uit met de nieuwste modellen uit de reeks van Hyundai Ioniq. Deze wagens zijn bovendien ideaal om als leasewagen te gebruiken. Wij voorzien u volledig van jaarlijks onderhoud en aircoservice. Zo geniet u nog vele jaren van deze kwaliteitsvolle wagen.

Ontdek nog meer modellen van Hyundai

De Hyundai Ioniq is uiteraard niet de enige wagen die wij verkopen bij Autocenter Meeus. Zo hebben we bijvoorbeeld eveneens de Hyundai Tucson in ons aanbod. Wilt u hier graag meer over weten? Vul dan snel ons contactformulier in of bel naar het nummer 014-31 32 90. We beantwoorden met veel plezier uw vragen en wie weet koopt u binnenkort een nieuwe auto van Hyundai.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.