Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Winterbanden garage

Winterbanden van onze garage

Voor het plaatsen van winterbanden gaat u naar een professionele garage. Bij Autocenter Meeus zorgen we voor een zorgvuldige plaatsing en stockeren we uw banden. Daarnaast kunt u bij ons in Mol ook terecht voor onderhoud en reparaties. Maak snel een afspraak in onze garage voor uw nieuwe winterbanden. Wij zorgen dat u stabiel rijdt en nooit wegglijdt.

Laat tijdig winterbanden plaatsen in onze garage

De beste periode om met winterbanden rond te rijden in België, is van november tot maart. Daarom is het een goed idee om tijdig een afspraak te maken in de garage voor de plaatsing van winterbanden, deel van algemene diensten bij autobanden. Deze banden zorgen ervoor dat u een betere grip op een nat wegdek heeft. Hierdoor verhoogt u ook uw veiligheid. Daarbij is het in veel Europese landen verplicht om te rijden met winterbanden in de koudste maanden. Wanneer u in onze garage winterbanden koopt en laat plaatsen, is het ook mogelijk om uw overige set autobanden bij ons in Mol te laten stockeren. Daarnaast bereiden we u voor op de winter met onze aircoservice, zodat de binnenkant van uw auto altijd lekker warm blijft.

Maak een afspraak

Bent u klaar om helemaal winterproof de baan op te gaan? Dan maakt u eenvoudig een afspraak in onze garage om winterbanden te plaatsen. Bel naar 014-31 32 90 of laat een bericht achter via het contactformulier. Daarnaast bent u bij ons van harte welkom voor het onderhoud en reparaties aan uw wagen, ongeacht het merk.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.