Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Garage Retie

Garage nabij Retie en Dessel

Als u op zoek bent naar een nieuwe of tweedehandsauto, kunt u uitstekend terecht bij dé garage nabij Retie en Dessel: Autocenter Meeus. Wij zijn een officiële Hyundai dealer en bieden occasions aan van uiteenlopende merken. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor reparaties en onderhoudsbeurten.  

Het brede aanbod van onze garage nabij Retie en Dessel

Onze garage in de buurt van Retie en Dessel beschikt over een zeer uitgebreide en moderne toonzaal. In deze toonzaal bewondert u de nieuwste modellen van Hyundai. Dit merk staat bekend om zijn betrouwbare en stijlvolle auto’s. Ook levert Hyundai ons hoogwaardige hybride auto’s. Daarnaast bieden wij u hoogwaardige elektrische auto’s nabij Retie en Dessel aan. Hierdoor slagen wij erin voor iedere bestuurder een mooie auto aan te bieden. We hebben zelf ideale bedrijfswagens nabij Retie.

Tweedehandsauto’s met 12 maanden garantie

Bent u op zoek naar een garage voor het aanschaffen van een tweedehandsauto nabij Dessel en Retie? Wij bieden tweedehandsauto’s aan van diverse merken. Deze worden allemaal gekeurd en u heeft altijd 12 maanden garantie op uw aankoop. Zo weet u zeker dat u een goede beslissing maakt.

Reparatie en onderhoud

Naast de verkoop van auto’s kunt u bij onze garage in de regio Retie en Dessel ook terecht voor onderhoudsbeurten. Door onze jarenlange ervaring kunnen we vrijwel iedere auto onderhouden of repareren, ongeacht het merk. Bovendien is onze garage bij autoschade een gekende expert.

Geïnteresseerd? Bel of kom langs

Bent u geïnteresseerd in een van onze auto’s? Of zoekt u een deskundige garage voor het onderhoud van uw wagen? Neem telefonisch contact op via 014-31 32 90 of kom langs in onze toonzaal. U vindt ons op de Turnhoutsebaan 18 in Mol. Wij zijn elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag bent u welkom van 9.00 uur tot 16.00 uur. We zien u graag terug bij onze garage in de buurt van Retie en Dessel!

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.