Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Onderhoud airco

Goed onderhoud is belangrijk bij de airco in uw auto. Daarom brengt u best elk jaar uw auto binnen bij de garage voor een grondige airco service en bijvulling. Woont u in regio Mol? Reken dan op de goede service en klantvriendelijkheid van Autocenter Meeus voor onderhoud, controle en eventuele reparatie van uw airco.

Waarom is regelmatig onderhoud van uw airco nodig?

De airco is een belangrijk onderdeel in de moderne wagen. In de zomer zorgt dit systeem voor verkoeling en in de winter voor een zalige warmte in uw auto. Dit is echter geen luxe, want een aangename temperatuur in de auto zorgt voor meer veiligheid op de baan omdat u er als bestuurder alerter door bent. Ook een luchtfilter die zorgt voor schone lucht in uw voertuig is bovendien onderdeel van het aircosysteem. Een vuile filter is daarbij slecht voor uw gezondheid en leidt tot mogelijke irritatie van de luchtwegen. Krijgt uw airco geen regelmatig onderhoud? Dan zal deze na verloop van tijd nare geurtjes verspreiden en zorgen dat uw auto meer benzine verbruikt. Daarom is het dus belangrijk om regelmatig de airco regelmatig een service te geven.

Grondige airco service in onze werkplaats

Is het tijd dat uw airco een servicebeurt krijgt? Breng uw auto dan binnen in onze werkplaats. Onze experts geven uw airco een grondige controle waarbij wordt gezocht naar mogelijke lekken en andere problemen. Deze service omvat ook het vervangen van het luchtfilter en de koelvloeistof van de airco. Dit dient elke twee jaar te gebeuren om uw airco zo efficiënt mogelijk te laten functioneren.

Maak een afspraak voor uw airco onderhoud of reparatie

Vermoed u een probleem met de airco in uw auto? Blijf niet bij de pakken neer zitten en vraag een airco reparatie bij onze experts. Merkt u bijvoorbeeld dat het lang duurt vooraleer de auto de gewenste temperatuur bereikt? Dat de condens op de ruit maar niet verdwijnt? Maakt het aircosysteem is een vreemd geluid? Of merkt u een lek? Het zijn allemaal tekenen dat uw airco nood heeft aan een reparatie. Maak snel een afspraak in onze werkplaats voor onderhoud of reparatie van uw aircosysteem. Gebruik daarvoor het contactformulier of bel 014-31 32 90.


De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid