Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Aircoservice

Deskundige aircoservice

Een goed uitgevoerde aircoservice is van tijd tot tijd essentieel om in uw auto een prettig binnenmilieu te behouden. Daarom brengt u het best elk jaar uw auto binnen bij Autocenter Meeus in de omgeving van Antwerpen voor een grondige controle, bijvulling of aircoreparatie. Woont u in regio Mol? Reken dan op onze goede aircoservice en klantvriendelijkheid. Wij verzorgen een grondige controle en eventueel een aircoreparatie.

Het belang van regelmatige aircoservice

De aircoreparatie is een belangrijk onderdeel van de aircoservice voor uw moderne wagen. In de zomer zorgt een aircosysteem voor verkoeling en in de winter voor een zalige warmte in uw auto. Dit is echter geen overbodige luxe, want een aangename temperatuur in de auto zorgt voor meer veiligheid op de baan. U bent er als bestuurder namelijk alerter door. Ook een luchtfilter, die zorgt voor schone lucht in uw voertuig, is een belangrijk onderdeel van het aircosysteem. Een vuile filter is slecht voor uw gezondheid en leidt tot mogelijke irritatie van de luchtwegen. Wat gebeurt er als uw auto niet regelmatig aircoservice ondergaat bij onze specialist in airco’s? Dan zal de filter na verloop van tijd nare geurtjes verspreiden en zorgen dat uw auto meer benzine verbruikt. Daarom is het dus belangrijk om op tijd een aircoservice met een eventuele aircoreparatie te laten uitvoeren. Dit geldt uiteraard ook voor het overige onderhoud aan uw auto.

Grondige aircoservice in onze werkplaats

Is het tijd voor een aircoservice van uw auto? Breng uw auto dan binnen in onze garage in Mol. Onze experts geven uw airco een grondige controle, waarbij wordt gezocht naar mogelijke lekken en andere problemen. Deze service omvat eveneens de vervanging van de luchtfilter en de koelvloeistof van de airco. Dit dient elke twee jaar te gebeuren om uw airco zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Vertrouw op onze kennis over aircoreparaties en kom snel bij ons langs.

Maak een afspraak om gebruik te maken van onze diensten

Is het tijd voor uw aircoservice of vermoedt u dat er een probleem is met het aircosysteem van uw auto? Blijf niet bij de pakken zitten en vraag om een aircoreparatie of -controle bij ons. Merkt u bijvoorbeeld dat het lang duurt vooraleer de auto de gewenste temperatuur bereikt of dat de condens op de ruit maar niet verdwijnt? Maakt het aircosysteem een vreemd geluid of merkt u een lek? Dit zijn allemaal tekenen dat uw wagen nood heeft aan onze aircoservice. Maak snel een afspraak in onze werkplaats voor een aircoreparatie of onderhoudsservice van uw aircosysteem. Gebruik daarvoor het contactformulier of bel naar 014-31 32 90.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.