Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Onderhoud airco Antwerpen

Onderhoud van uw airco in Antwerpen

Goed onderhoud is belangrijk bij de airco in uw auto te Antwerpen. Daarom brengt u best elk jaar uw auto binnen bij de garage voor een grondige aircoservice en bijvulling. Woont u in regio Mol? Reken dan op de goede aircoservice en klantvriendelijkheid van Autocenter Meeus, in de buurt van Antwerpen, voor onderhoud van uw airco, controle en eventuele aircoreparatie.

Waarom is regelmatig onderhoud van uw airco in Antwerpen nodig?

De aircoreparatie is een belangrijk onderdeel van uw moderne wagen in Antwerpen. In de zomer zorgt dit systeem voor verkoeling en in de winter voor een zalige warmte in uw auto. Dit is echter geen luxe, want een aangename temperatuur in de auto zorgt voor meer veiligheid op de baan omdat u er als bestuurder alerter door bent. Ook een luchtfilter, die zorgt voor schone lucht in uw voertuig, is bovendien onderdeel van het aircosysteem. Een vuile filter is daarbij slecht voor uw gezondheid en leidt tot mogelijke irritatie van de luchtwegen. Krijgt uw airco geen regelmatig onderhoud? Dan zal deze na verloop van tijd nare geurtjes verspreiden en zorgen dat uw auto meer benzine verbruikt. Daarom is het dus belangrijk om regelmatig een aircoservice te laten uitvoeren, net als overig onderhoud aan uw auto.

Grondige aircoservice in onze werkplaats

Is het tijd voor een aircoservice van uw auto? Breng uw auto dan binnen in onze garage in Mol. Onze experts geven uw airco een grondige controle waarbij wordt gezocht naar mogelijke lekken en andere problemen. Deze service omvat ook het vervangen van het luchtfilter en de koelvloeistof van de airco. Dit dient elke twee jaar te gebeuren om uw airco zo efficiënt mogelijk te laten functioneren. Vertrouw op onze kennis van aircoreparaties in Antwerpen.

Maak een afspraak voor uw aircoreparatie of onderhoud in Antwerpen

Vermoed u een probleem met de airco in uw auto? Blijf niet bij de pakken zitten en vraag om een aircoreparatie bij onze experts in Antwerpen. Merkt u bijvoorbeeld dat het lang duurt vooraleer de auto de gewenste temperatuur bereikt? Dat de condens op de ruit maar niet verdwijnt? Maakt het aircosysteem een vreemd geluid? Of merkt u een lek? Het zijn allemaal tekenen dat uw wagen nood heeft aan een aircoreparatie. Maak snel een afspraak in onze werkplaats voor een aircoreparatie of onderhoud van uw aircosysteem in de buurt van Antwerpen. Gebruik daarvoor het contactformulier of bel naar 014-31 32 90.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid