Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Bandenservice Antwerpen

Bandenservice in Antwerpen

Bent u op zoek naar een garage met een uitgebreide bandenservice in Antwerpen? Dan maakt u het best een afspraak bij Autocenter Meeus in Mol. We plaatsen, repareren en stockeren uw banden, ongeacht het merk van uw auto. Ontdek snel onze uitgebreide dienstverlening en wie weet zien we u binnenkort in onze garage.

Wat mag u verwachten van onze bandenservice?

Als professionele garagist raden we u aan om zowel over zomer- als winterbanden te beschikken. Dit komt immers ten goede aan uw veiligheid op de weg. Daarom bieden we ook met veel plezier een uitgebreide bandenservice aan. We adviseren u graag over de aankoop van uw banden, plaatsen nieuwe banden, zorgen voor de juiste bandenspanning en repareren uw banden als dat nodig is. Ook bieden we een stockageplaats aan voor uw winter- of zomerbanden. Zo profiteert u steeds van een uitgebreide service voor uw banden bij onze garage in Mol.

Contacteer ons met al uw vragen

Wilt u graag gebruikmaken van onze deskundige bandenservice? Of bent u op zoek naar een professional voor het aircosysteem van uw wagen, bijvoorbeeld voor een airco-onderhoud? Dan helpen onze experts u graag verder. We maken gebruik van de modernste technieken en scholen onze medewerkers regelmatig bij. U bent bij ons dan ook van harte welkom voor onderhoud en herstellingen aan uw wagen. Wilt u graag een afspraak maken? Bel dan gerust naar 014-31 32 90 of stuur een bericht via het contactformulier.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.