Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Autobanden Mol

Autobanden Mol

Wanneer u op zoek bent naar autobanden, zoals winterbanden voor uw auto, doet u er verstandig aan om langs te gaan bij Autocenter Meeus in Mol. Wij zijn een officiële Hyundai dealer, beschikken over een ruime werkplaats in Mol en verkopen autobanden zoals winterbanden van diverse merken. Ook voor het stockeren van uw winterbanden kunt u bij onze garage in Mol terecht.

Autobanden zoals winterbanden koopt u bij Autocenter Meeus in Mol

Bij onze garage in Mol verkopen we verschillende soorten autobanden, kiest u bijvoorbeeld voor vier seizoenen banden of koopt u winterbanden voor de koude maanden? Winterbanden zijn steeds populairder omdat ze betere grip hebben bij winterse omstandigheden en u merkt dat verschil al wanneer de temperatuur lager wordt dan 7 graden. Daarnaast is de remweg en wegligging bij winterbanden beter. Vier seizoenen banden worden ook wel een compromis tussen zomer- en winterbanden genoemd. De prestaties onder winterse omstandigheden zijn minder goed als met winterbanden, maar wel beter dan met zomerbanden.

Waar moet u op letten bij het kopen van autobanden?

Wanneer u autobanden gaat aanschaffen bij onze garage van Hyundai in Mol, dient u aandacht te besteden aan het bandenlabel. Deze labels zijn verplicht en geven informatie over de rolweerstand, brandstofverbruik, grip op nat wegdek en het externe geluidsniveau. Daarnaast is het van belang dat u de juiste maat kiest, dit beïnvloedt de veiligheid. Ook is het van belang dat u uw banden tijdig vervangt. Als u de weg opgaat met banden die te weinig profiel hebben, kan dit levensgevaarlijk zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze bandenservice? Kom dan eens langs in onze toonzaal in Mol en bekijk ons aanbod met autobanden, waaronder winterbanden. De toonzaal is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag bent u van 9.00 uur tot 16.00 uur welkom in onze toonzaal. Heeft u vragen? Contacteer ons dan via 014-31 32 90 of via het contactformulier.

 

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid