Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Autobanden Mol

Autobanden in Mol

Wanneer u op zoek bent naar autobanden, zoals zomer- en winterbanden, voor uw auto, doet u er goed aan om langs te gaan bij Autocenter Meeus in Mol. Wij beschikken over een ruime werkplaats en verkopen autobanden, zoals zomer- en winterbanden, van diverse merken. Ook voor het stockeren van uw banden kunt u bij ons terecht!

Koop uw autobanden bij ons

Bij Autocenter Meeus verkopen we verschillende soorten autobanden. Kiest u bijvoorbeeld voor vierseizoenenbanden of koopt u in onze garage winterbanden voor de koude maanden? Winterbanden zijn steeds populairder, omdat ze een betere grip hebben bij winterse omstandigheden. U merkt dat verschil al wanneer de temperatuur lager is dan zeven graden. Daarnaast is de remweg en wegligging bij winterbanden beter. Vierseizoenenbanden worden ook wel een compromis tussen zomer- en winterbanden genoemd. De prestaties onder winterse omstandigheden zijn minder goed dan winterbanden, maar wel beter dan met zomerbanden. Laat ons team van onze garage in Mol u adviseren over de juiste banden voor de winter. Samen met u kijken we naar het merk dat u wenst en selecteren we de juiste maat. Door op ons te vertrouwen, rekent u op de beste autobanden.

Wilt u meer informatie? Contacteer ons

Wij bieden onze diensten aan in de directe omgeving van Mol, maar leveren ook bandenservice voor regio Antwerpen. Kom zeker eens langs in onze toonzaal en bekijk ons aanbod aan autobanden, waaronder zomer- en winterbanden. De toonzaal is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 12.30 uur en van 13.00 uur tot 18.30 uur. Op zaterdag bent u van 9.00 uur tot 16.00 uur welkom in onze toonzaal. Heeft u vragen over de banden, laadpalen of andere diensten? Contacteer ons dan via 014-31 32 90 of via het contactformulier.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.