Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Hyundai Tucson Mol

Hyundai Tucson in Mol

Wie een betrouwbare wagen zoekt, neemt het best een kijkje naar de Hyundai Tucson die wij aanbieden in Mol. Als erkende dealer van dit Zuid-Koreaanse merk kennen we bij Autocenter Meeus in Mol de verschillende modellen door en door. We geven daarom met veel plezier meer uitleg over deze ruime SUV die ideaal is voor het hele gezin.

De vele voordelen van een Hyundai Tucson

Dit model van Hyundai is al heel wat jaren op de markt, maar toch wordt deze nog steeds vernieuwd en uitgerust met de nieuwste technologische snufjes. De plug-in hybride is bovendien goed voor het milieu en gaat vele jaren mee. Zo geniet u nog lange tijd van uw Hyundai Tucson. In onze autogarage bieden we deze wagen aan in verschillende uitvoeringen en kleuren. Daarnaast kiest u gemakkelijk tussen een nieuw model of een tweedehandswagen. Weet u nog niet goed wat het best bij u past? Dan helpen de ervaren medewerkers van onze garage u maar al te graag verder.

Maak gebruik van onze vele diensten

Als ervaren dealer van Hyundai hebben we naast de Tucson nog verschillende andere modellen in ons aanbod. Zo bieden we eveneens de Hyundai Ioniq aan. Heeft u reeds een auto gekocht en bent u op zoek naar een garage die uitvoerig onderhoud voorziet? Ook dan zit u goed bij Autocenter Meeus. Kom snel langs bij onze aircospecialist! Wij zorgen ervoor dat u opnieuw veilig de baan op kunt. Bel ons voor meer informatie zeker op het nummer 014-31 32 90.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.