Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

 

Home » Hyundai Mol

 

Hyundai Mol

Autocenter Meeus is het adres voor een nieuwe Hyundai in Mol. Zoekt u het allernieuwste model? Of wilt u een tweedehands Hyundai kopen in de buurt van Balen? Wat uw wens ook is, wij helpen u verder. Onze garage in Mol en nabij Balen is namelijk een officiële Hyundai dealer en is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en reparatie van dit merk.

Dé Hyundai dealer in Mol: Autocenter Meeus

Hyundai is een zeer populair merk dat blijft groeien. Het merk staat bekend om zijn mooie designs en uiteraard de betrouwbaarheid van zijn auto’s. Daarnaast bieden ze auto’s in diverse prijsklassen en groottes. Hierdoor is er altijd een model wat bij u past. Bij onze Hyundai toonzaal nabij Balen vindt u de nieuwste modellen van het merk en ontvangt u altijd persoonlijk advies. Wij begrijpen namelijk dat het kopen van een nieuwe auto een grote beslissing is. Naast nieuwe modellen beschikken we in onze garage nabij Balen en in Mol vaak ook over tweedehandsauto’s van Hyundai. Bekijk het actuele aanbod via onze website. Zo weet u precies welke occasions wij u bieden.

Reparatie en onderhoud

Wilt u geen nieuwe Hyundai kopen, maar uw huidige exemplaar laten repareren bij onze garage in Mol? Dat is altijd mogelijk! Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om auto’s van vrijwel ieder merk te onderhouden en repareren. Onze vakmannen worden regelmatig bijgeschoold, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties. U bent bij ons hierdoor verzekerd van een goede service!

Kom langs in Mol!

Bekijk de nieuwste modellen van Hyundai bij onze garage nabij Balen en vindt de auto die bij u past! Kom langs bij onze Hyundai garage aan de Turnhoutsebaan 18 in Mol of neem telefonisch contact op. U bereikt ons via het telefoonnummer: 014-31 32 90. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord, beantwoorden al uw vragen en geven u, wanneer gewenst, meer informatie. 

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid