Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Hyundai Balen

Een Hyundai kopen in de omgeving van Balen

Autocenter Meeus is het adres voor een nieuwe Hyundai in de buurt van Balen. Zoekt u het allernieuwste model? Of wilt u een tweedehands Hyundai kopen? Wat uw wens ook is, wij helpen u verder. Ons garagebedrijf in Mol is namelijk een officiële dealer van dit bekende merk en is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van allerlei auto’s.

Dé dealer van Hyundai

Hyundai is een zeer populair merk dat blijft groeien. Het merk staat bekend om zijn mooie designs en uiteraard de betrouwbaarheid van zijn auto’s. Daarnaast bieden ze auto’s aan in diverse prijsklassen en groottes. Hierdoor is er altijd een model dat bij u past. In onze toonzaal vindt u de nieuwste modellen van het merk en ontvangt u altijd persoonlijk advies. Wij begrijpen namelijk dat het kopen van een nieuwe auto een grote beslissing is. Naast nieuwe modellen beschikken we vaak ook over tweedehands auto’s van Hyundai. Bekijk het actuele aanbod via onze website. Zo weet u precies welke occasies of bedrijfswagens wij verkopen.

Reparatie en onderhoud

Wilt u geen nieuwe Hyundai kopen, maar uw huidige exemplaar laten repareren bij ons garagebedrijf? Dat is altijd mogelijk! Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om auto’s van vrijwel ieder merk te onderhouden en repareren, van uw airco tot uw bandenspanningssysteem. Onze vakmannen worden regelmatig bijgeschoold, waardoor ze altijd op de hoogte zijn van de laatste innovaties. U bent bij ons hierdoor verzekerd van goede aircoservice!

Kom langs voor een snelle aankoop

Bekijk de nieuwste modellen van Hyundai, zoals de Hyundai Tucson, bij ons en vind de auto die bij u past! Kom langs bij onze Hyundai-garage of neem telefonisch contact met ons op. U bereikt ons via 014-31 32 90. Onze deskundige medewerkers staan u graag te woord, beantwoorden al uw vragen en geven u, wanneer gewenst, meer informatie.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.