Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Bandenspanningssysteem

Bandenspanningssysteem

Heeft u een probleem met uw bandenspanningssysteem? Maak dan zeker een afspraak bij Autocenter Meeus in Mol. We beschikken over de modernste technieken en zorgen ervoor dat de spanning van uw banden altijd in orde is. Met ons TPMS-systeem voor banden gaat u in alle veiligheid de baan op.

Waarvoor dient het bandenspanningssysteem in uw auto?

Sinds 2014 beschikken nieuwe auto’s altijd over een TPMS-systeem voor banden. Dit is een bandenspanningssysteem dat de druk in uw banden controleert. Wanneer de bandenspanning onder een bepaald minimum komt, slaat dit systeem alarm. Het is dan ook belangrijk om zo snel mogelijk naar de garage te komen. Dit alarm kan immers wijzen op een lekke band. Uw TPMS-systeem voor banden verhoogt dus de verkeersveiligheid. Anderzijds is dit bandensysteem niet altijd even nauwkeurig, waardoor het wel belangrijk blijft om zelf tijdig de druk te testen.

Wat doet u als uw TMPS-systeem voor banden niet meer werkt?

Wanneer uw auto beschikt over een bandenspanningssysteem, is het belangrijk dat dit ook effectief werkt. Uw wagen kan immers worden afgekeurd als dit niet het geval is. Daarom is onderhoud aan uw auto raadzaam, waardoor problemen tijdig worden opgemerkt. Duikt er toch een probleem op? Dan zorgen onze vakmensen graag voor een reparatie van uw TPMS-systeem als onderdeel van onze uitgebreide bandenservice.

Maak telefonisch een afspraak

Wilt u graag uw bandenspanningssysteem laten testen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden van een TPMS-systeem voor uw banden? Dan helpen we u graag verder als u belt naar 014-31 32 90 of een bericht achterlaat via het contactformulier. We zorgen er graag voor dat u veilig de weg op gaat.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.