Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Bandenspanningssysteem

Bandenspanningssysteem

Heeft u een probleem met uw bandenspanningssysteem? Maak dan zeker een afspraak bij Autocenter Meeus in Mol. Wij beschikken over de modernste technieken, waardoor u altijd vertrouwt op een correcte bandenspanning. Wij verzorgen de beste service voor het TPMS-systeem van uw banden.

Waarvoor dient het bandenspanningssysteem in uw auto?

Sinds 2014 beschikken nieuwe wagens altijd over een TPMS-systeem voor banden. Dit is een bandenspanningssysteem dat de druk in uw banden controleert. Als de bandenspanning van uw auto onder een bepaald minimum komt, slaat dit systeem alarm. In dat geval moedigen wij u aan om direct naar onze garage te komen, omdat u wellicht een lekke of instabiele band heeft. Een goed onderhouden TPMS-systeem voor banden verhoogt dus de verkeersveiligheid. Als u dit bandenspanningssysteem in goede conditie wilt houden, laat u dit het best controleren en onderhouden door de specialisten in onze garage.

Wat doet u als uw TPMS-systeem voor banden niet meer werkt?

Wanneer uw auto beschikt over een bandenspanningssysteem, zoals het TPMS-systeem voor banden, is het belangrijk dat dit ook effectief werkt. Uw wagen kan immers worden afgekeurd als dit niet het geval is. Daarom raden we regelmatig onderhoud aan uw auto aan, waardoor problemen tijdig worden opgemerkt. Duikt er toch een probleem op? Dan zorgen onze vakmensen graag voor een reparatie van uw TPMS-systeem, als onderdeel van onze werkzaamheden voor de perfecte autobanden.

Maak telefonisch een afspraak

Wilt u graag uw bandenspanningssysteem laten testen? Of heeft u vragen over de mogelijkheden van een TPMS-systeem voor uw zomer- of winterbanden? Dan helpen we u graag verder als u belt naar 014-31 32 90 of een bericht achterlaat via het contactformulier. We zorgen er altijd voor dat u veilig de weg op gaat.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.