Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Tweedehands auto Dessel

Tweedehands auto nabij Dessel en Balen

Voor een tweedehands auto in de omgeving Dessel en Balen komt u het best langs bij Autocenter Meeus. In onze garage verkopen we zowel tweedehands als nieuwe auto’s. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor het onderhoud van uw auto en de aankoop van kwaliteitsvolle autobanden.

Kom bij ons langs voor een tweedehands auto

Een tweedehands auto kent een aantal voordelen. Zo zijn ze vaak goedkoper in aanschafprijs, waardoor u voor een lager bedrag een auto uit een hogere klasse kunt kopen. Daarnaast profiteert u van een korte levertijd. Bij onze ervaren garage bieden we daarbovenop ook nog eens twaalf maanden garantie op uw tweedehands auto. Wij verkopen modellen van diverse merken. Bekijk het huidige aanbod aan tweedehands wagens via onze website.

Het juiste adres voor een nieuwe auto

Naast een tweedehands auto kunt u bij onze garage nabij Dessel en Balen ook een nieuw model aanschaffen. Wij zijn namelijk een officiële Hyundai-dealer en bieden alle actuele modellen van dit merk aan tegen een scherpe prijs. Een groot deel van deze modellen kunt u bekijken in onze toonzaal.

Geniet van een totaalpakket

Naast de verkoop van auto’s bieden we eveneens onderhoudsdiensten aan. Zo verzorgen we onderhoudsbeurten voor wagens van diverse merken en geniet u van een uitvoerig airco-onderhoud. U rekent steeds op een totaalpakket wanneer u een nieuwe of tweedehands auto koopt bij ons.

Bel ons of kom langs in onze toonzaal

Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of kom langs in de toonzaal. U bereikt ons door te bellen naar 014-31 32 90. De toonzaal is elke werkdag geopend van 8.00 uur tot 18.30 uur. Tussen 12.30 uur en 13.00 uur zijn we gesloten. Op zaterdag is de toonzaal geopend van 9.00 uur tot 16.00 uur. Wij helpen u graag bij het vinden van uw droomauto!

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.