Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Autoschade garage

Autoschade garage

Blijf niet zitten met autoschade en breng uw wagen binnen in de garage van Autocenter Meeus in Mol. Wij hebben uitgebreide ervaring met alle automerken. Zo kunnen we uw voertuig altijd de beste service geven in onze werkplaats. U rekent op een deskundig onderhoud, zodat u snel terug de baan op kan.

Wij repareren autoschade aan auto’s van alle merken in onze garage

Bij autoschade kunt u altijd terecht bij uw lokale garage, ongeacht met welke auto u rijdt. Onze vriendelijke medewerkers hebben doorheen de jaren uitgebreide ervaring opgedaan in de reparatie van auto’s van alle merken. Bovendien krijgt het personeel van Autocenter Meeus regelmatig bijscholing via de leverancier of via Educam, het opleidingscentrum van de autosector. Zo weet u zeker dat u voor autoschade bij onze garage in goede handen bent. Heeft u dus autoschade in de vorm van een bluts in uw carrosserie of van een gebroken koplamp? Dan herstellen we dit met veel plezier in onze garage.

Werkplaats met uitgebreide uitrusting

Soms is het probleem van uw wagen onzichtbaar en bevindt het zich in de software van de auto. Daarom is onze garage nabij Retie uitgerust met verschillende diagnosetoestellen die het probleem opsporen. Om autoschade door motorproblemen te voorkomen, heeft onze garage bovendien een volledige testkit voor de injectoren en de hoge- en lagedrukcircuits.

Maak een afspraak in de werkplaats

Heeft u autoschade aan uw voertuig? Breng dan snel uw auto binnen bij onze garage in Mol. Onze ervaren technici zorgen dat uw auto snel weer als nieuw de baan op rijdt. Contacteer ons voor een afspraak via het contactformulier of bel naar 014-31 32 90. Wij staan voor u klaar met allerlei diensten, zoals de plaatsing van winterbanden.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.