Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Autoschade garage

Autoschade garage

Blijf niet zetten met autoschade en breng uw wagen binnen in de garage van Autocenter Meeus. Wij hebben uitgebreide ervaring met alle merken auto’s, zodat ook uw voertuig de beste service krijgt in onze werkplaats.

Autoschade aan auto’s van alle merken wordt gerepareerd in onze garage

Bij autoschade kunt u in regio Mol altijd terecht bij uw lokale garage, ongeacht met welke auto u rijdt. Autocenter Meeus heeft door haar jarenlange bestaan namelijk uitgebreide ervaring opgedaan in het onderhoud en de reparatie van auto’s van alle merken. Bovendien krijgt het personeel van Autocenter Meeus regelmatig bijscholing via de leverancier of via Educam, het opleidingscentrum van de autosector. Zo weet u zeker dat uw auto bij schade in onze garage in goede handen is. Dus heeft u een autoschade in de vorm van een bluts in uw carrosserie of van een gebroken koplamp? Dan herstellen we dit met veel plezier in onze garage.

Werkplaats met uitgebreide uitrusting

Soms is het probleem van uw wagen echter onzichtbaar en bevindt het zich in de software van de auto. Daarom is onze garage nabij Retie uitgerust met verschillende diagnosetoestellen die het probleem opsporen. Om autoschade door motorproblemen te voorkomen, heeft onze garage bovendien een volledige testkit voor de injectoren en de hoge- en lagedrukcircuits.

Maak een afspraak in de werkplaats

Heeft u autoschade aan uw voertuig? Breng dan snel uw auto binnen bij Autocenter Meeus. Onze ervaren technici zorgen dat uw auto zo weer als nieuw de baan op rijdt. Contacteer ons voor een afspraak via het contactformulier of bel naar 014-31 32 90.

 

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid