Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Garage Mol

Garage Mol

Een deskundige garage in Mol en nabij Balen. Dat is Autocenter Meeus. Wij hebben jarenlange ervaring en kunnen u helpen met de aankoop, onderhoud of reparatie van uw auto. Daarnaast bieden we een airco- en bandenservice. Onze garage in Mol en nabij Balen biedt u dus het totaalpakket voor uw auto.

Autocenter Meeus: de officiële Hyundai garage in Mol

Autocenter Meeus, in Mol en nabij Balen, is een officiële Hyundai garage. Hierdoor beschikken we altijd over de nieuwste modellen. Hyundai is een merk dat de laatste jaren een sterke opmars heeft gekend en nog steeds snel groeit. Het merk staat bekend om zijn betrouwbare en designvolle auto’s en auto’s in verschillende prijscategorieën. Wilt u graag elektrisch of hybride rijden? Ook dan hebben wij onze garage in Mol het juiste model voor u!

Tweedehandse auto’s met garantie

Naast nieuwe auto’s bieden we ook een ruim aanbod aan occasions van diverse merken en alle voorzien van 12 maanden garantie. Zo weet u zeker dat u een goede aankoop doet! Het actuele aanbod bekijkt u via de website of bij onze toonzaal.

Echt vakmanschap

Naast een uitgebreide toonzaal beschikken we in onze garage nabij Balen ook over een grote werkplaats. In deze werkplaats voeren we diverse werkzaamheden uit, waaronder het onderhoud van alle merken en controle van uw bandenspanningssysteem. Het onderhoud wordt uitgevoerd door echte vakmannen die regelmatig worden bijgeschoold. Zo zijn zij altijd op de hoogte van de laatste technieken.

Heeft u vragen?

U ontvangt bij onze garage nabij Balen een echt totaalpakket en zeer goede service. Plan daarom een onderhoudsbeurt in of kom uw droomauto uitzoeken in onze toonzaal. Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact op via 014-31 32 90, vul het contactformulier in of kom langs. U vindt onze garage aan de Turnhoutsebaan 18 in Mol.

 

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.