Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Garage Hyundai Antwerpen

Ontdek onze garage voor uw Hyundai in Antwerpen

Bent u op zoek naar een garage van Hyundai in de omgeving van Antwerpen? Bij Autocenter Meeus in Mol bent u aan het juiste adres! Wij zijn een officiële Hyundai-dealer en verkopen in onze garage in Antwerpen zowel nieuwe- als tweedehandsauto’s van dit merk. U bent van harte welkom in onze toonzaal en werkplaats in Mol!

Bekijk in onze garage de nieuwste modellen van Hyundai te Antwerpen

Overweegt u om uw eerste auto van Hyundai te kopen? Of rijdt u al jaren in een auto van dit merk? Wat uw situatie ook is, wij bieden de juiste auto aan. Hyundai is de laatste jaren enorm gegroeid en blijft nog steeds doorgroeien. Het merk levert betrouwbare auto’s met zeer smaakvolle designs. Ook heeft u bij dit merk ruime keuze uit verschillende uitvoeringen, de prijsklasse en besturing. Wat dacht u bijvoorbeeld van een hybride auto? Of wilt u liever een compacte automaat? Het aanbod van Hyundai is zeer breed en te bewonderen in onze garage in Mol, nabij Antwerpen.

Ontdek onze Hyundai occasions

Naast nieuwe auto’s van Hyundai verkopen we in onze garage in Antwerpen ook verschillende occasies. Deze zijn van diverse merken waaronder Hyundai. Bekijk het actuele aanbod via onze website of in onze toonzaal. Alle occasions zijn voorzien van 12 maanden garantie.

Specialist in reparatie en onderhoud

Als officiële Hyundai garage in Antwerpen zijn we niet alleen gespecialiseerd in de verkoop, maar ook in het onderhouden of repareren van deze auto’s. Wij werken uitsluitend met echte vakmannen die regelmatig worden bijgeschoold. Hierdoor zijn ze op de hoogte van de laatste innovaties. Heeft u geen Hyundai? Dat is geen enkel probleem. Door onze jarenlange ervaring voeren we onderhoud en reparaties uit aan auto’s van vrijwel alle merken. Als aircospecialist onderhouden en repareren we ook graag uw airco.

Kiest u voor het totaalpakket? Contacteer ons

Kiest u voor het totaalpakket dat onze Hyundai garage u aanbiedt? Neem dan contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 014-31 32 90 of via het contactformulier. Of kom langs in onze toonzaal en werkplaats aan de Turnhoutsebaan 18. Wij zijn elke werkdag geopend en de toonzaal is ook op zaterdag te bezoeken.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.