Autocenter Meeus

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto's

Z

Officiële Hyundai dealer

Uitgebreide autobandenservice

Home » Elektrische auto Balen

Elektrische auto kopen nabij Balen en Dessel

Als u een elektrische auto wenst te kopen in de buurt van Balen en Dessel, vindt u wellicht een mooie nieuwe of tweedehands auto bij Autocenter Meeus in Mol. Wij zijn een officiële Hyundai dealer, maar bieden ook occasions aan van andere automerken. Een elektrische wagen behoort ook tot de mogelijkheden als u bij ons nabij Balen op zoek gaat naar een nieuwe auto.

Duurzaam rijden met een elektrische auto van onze garage nabij Balen en Dessel

Bij Autocenter Meeus nabij Balen, vindt u gegarandeerd een geschikte elektrische wagen om mee de weg te op gaan. Een elektrische auto is een stuk duurzamer en rijdt ook nog eens comfortabel. Wilt u een nieuwe elektrische auto kopen van Hyundai of gaat uw voorkeur uit naar een occasion? In onze showroom, nabij Balen en Dessel, kijkt u gerust eens rond als u op zoek bent naar een elektrische auto. Bovendien zijn wij ook in te schakelen als uw auto toe is aan onderhoud of als een bepaald onderdeel gerepareerd moet worden. Onze experts hebben voldoende ervaring en kennis in huis om uw auto weer zo goed als nieuw de weg op te sturen.

Bekijk ons uitgebreide aanbod

Als u op zoek bent naar een elektrische auto in Retie en omgeving, komt u gerust een keer langs in onze showroom in Mol, nabij Balen en Dessel, om een geschikte wagen uit te zoeken. Bent u eerder op zoek naar een bedrijfswagen? Ook dan hebben wij verschillende opties voor u beschikbaar. Ontdek het ruime aanbod. Heeft u nog vragen over een bepaalde auto? Neem dan contact met ons op via 014-31 32 90 of het contactformulier.

De specialist in verkoop, onderhouden en reparatie van auto’s
Offiële Hyundai dealer
Uitgebreide autobandenservice

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.