Hyundai

Autocenter Meeus

Turnhoutsebaan 18

2400 Mol

014/31 32 90

info@autocentermeeus.be


Openingsuren:

Werkplaats:
ma-vr: 8-12u30 en 13-17u

Toonzaal:
ma-vr: 8-12u30 en 13-18u30

za: 9-16u


 

Volg ons op facebook

Kim Clijsters hoeven we niet uitvoering voor te stellen. De gewezen tenniskampioene heeft een indrukwekkend palmares en een grote gedrevenheid voor de sport en tennis in het bijzonder. De toewijding is niet gestopt toen ze in 2012 haar racket definitief aan de haak hing. Met de oprichting van onder meer de Kim Clijsters Tennis Academy, laat Kim haar groot hart spreken voor opkomende talenten die het niet breed hebben.

Hyundai en CSR (Corporate Social Responsability)

Als grootste Aziatische merk op de Belgische markt vindt Hyundai Belgium het belangrijk haar verantwoordelijkheid op te nemen op het vlak van sociaal engagement. Zo ondersteunt het merk verschillende projecten waaronder een Zora zorgrobot in een bejaardentehuis maar ook opkomend jeugdtalent binnen het voetbal wordt door Hyundai gesteund, net als verschillende kleine vzw’s.

Olivier Sermeus, Managing Director van Hyundai Belgium, vindt die rol vanzelfsprekend: “We beseffen bij Hyundai heel goed dat een steuntje in de rug vaak het verschil maakt. De professionele omkadering die de Kim Clijsters Academy biedt aan talenten, vergt nu eenmaal veel energie en middelen. Vanuit Hyundai willen we graag gemotiveerde jonge spelers steunen om toch hun talent ten volle te kunnen ontwikkelen.”

De samenwerking met de Kim Clijsters Academy past perfect in deze filosofie. Via zowel logistieke steun in de vorm van meerdere wagens die ter beschikking worden gesteld, als een zuivere financiële bijdrage, zal Hyundai dit mooie project mee ondersteunen. Overigens zal Hyundai geen geld geven aan de spelers zelf, maar zal de Academy autonoom beslissen hoe de middelen best aangewend worden om talent te ondersteunen.

Kim als drijvende kracht

Samen met haar vroegere coach Carl Maes die directeur is van de Academy, is Kim Clijsters de drijvende kracht achter de talentenschool. Over de rol van de tennisclub in Bree en de daaraan verbonden Academy is Kim duidelijk: “Het allerbelangrijkste is dat jongeren hier kunnen tennissen, ongeacht hun sociale en financiële achtergrond. We willen iedereen, ook opkomend talent, zo veel mogelijk plezier laten beleven aan tennis. Mits een goede en intensieve begeleiding groei je als speler dan automatisch. De steun van Hyundai in dit project is dan ook zeer belangrijk.”